My Photo
Name:
Location: Canada

Salme on suomen hämeessä syntynyt, kuuden lapsen äiti. Kolme hänen lapsistaan on diabeetikko. Hän on innokas käsityö ihminen kaikki käsityöt kiinnostaa,kangaspuut on käytössä, virkkaaminen ja kutominen, kanavatyöt ja ompeleminen. Kirjoittaminen ja lukeminen on myös lähellä sydäntä. Hän haluaisi saada ystäviä suomesta,ja ympäri maapalloa. Ratkaisun elämässään hän teki jo 8 vuotiaana,vaikka ei nuoruudessaan päässytkään kasvamaan uskossa, mutta varjeltui pahalta kaikesta huolimatta,josta hän on sydämestään kiitollinen. Haluan aloittaa ajatuksieni kirjoittamisen ja voit sanoa omat ajatuksesi, jos se sinua kiinnostaa.

Monday, February 26, 2007

Lunta tulvillaan...

Lunta sataa ,joka päivä,tänä aamuna naapurini tulivat auttamaan ja lumilingolla ottivat lumet talon edestä pois, ja pääsin käymään Steinbachissä sairaalassa verikokeilla.
Matkaa sinne on 82 kilometriä yhteen suuntaan...tietä ei ollut aurattu ennenkuin ihan lähellä kylää.
Ajelin hiljalleen ja olin varuillani.
Paljon ei liikennettä ollut vielä aamulla, mutta ihmettelin mielessäni ,kun palasin 2 aikaan iltapäivällä eikä vieläkään tie 12 ollut aurattu
Kyllä täällä on lunta joka paikka täynnä, samoin kai on pohjoisessa Flin Flonissakin.
Nyt saan vaan olla muutaman päivän ,koska huomennakin vielä luvattiin lumisadetta, niin katselen vaan ikkunastani ja ihmettelen.
Muistan ,kun 1966 huhtikuun 4 päivä oli valtava lumimyrsky...kaikki oli pysähdyksissä Vinnipekissä muutaman päivän, meidän takapihalla lunta oli autotallin räystääseen asti, ja mikä pahinta, siellä ei ollut paikkaa mihin lumen olisi laittanut...täällä on tilaa, koska asumme maalla.
Peurat metsässä ovat vaarassa, kun sudet saavat ne kiinni,kun ne eivät pääse lujaa karkuun, paljon lumen vuoksi.
Pihassani on paljon peuran jälkiä.
Niin on tullut aika sulkea tietokone ja hiipiä nukkumaan...Hyvää yötä.
Salme

0 Comments:

Post a Comment

<< Home