My Photo
Name:
Location: Canada

Salme on suomen hämeessä syntynyt, kuuden lapsen äiti. Kolme hänen lapsistaan on diabeetikko. Hän on innokas käsityö ihminen kaikki käsityöt kiinnostaa,kangaspuut on käytössä, virkkaaminen ja kutominen, kanavatyöt ja ompeleminen. Kirjoittaminen ja lukeminen on myös lähellä sydäntä. Hän haluaisi saada ystäviä suomesta,ja ympäri maapalloa. Ratkaisun elämässään hän teki jo 8 vuotiaana,vaikka ei nuoruudessaan päässytkään kasvamaan uskossa, mutta varjeltui pahalta kaikesta huolimatta,josta hän on sydämestään kiitollinen. Haluan aloittaa ajatuksieni kirjoittamisen ja voit sanoa omat ajatuksesi, jos se sinua kiinnostaa.

Saturday, September 30, 2006

Sateenkaaren tällä puolen.

Kiitos ISÄ kaikesta kauniista!
Olin ikkunassani ja katselin juuri pilkistävää auringon sädettä joka kultasi koivun lehdet pihassani ja silloin se tapahtui...
Oletko koskaa nähnyt sateenkaaren syntyä? Sateenkaari vain hyppää esiin jostaki...se kertakaikkiaan hyppäsi silmieni eteen ja kun juoksin hakmaan kameraa...siinä oli toinen sateenkaari yläpuolella... tosellista juhlaa tunsin sisälläni katsellessani tätä valtavaa Taivaan Isän työtä.
Yritin laskea kaaressa olevia värejä ja mielessäni yritin painaa ne niin syvälle mieleeni että muistaisin ne,olin niin lumoutunut,että en edes arvannut räpäyttää silmiäni. Kiitos Isä kuiskailin, ja tunsin miten Isän rakkaat kädet painoivat minua rintaansa vasten...minun oli hyvä olla tämä sekunnin murto osa siinä. Vielä olen sateenkaaren tällä puolella matkalla kotiin....voin vain kuvitella miten ihanaa siellä mahtaakaan olla...kultaa,jalokiviä ja kaikkia näitä ihania värejä.
Kyllä kannattaa kilpailla päämäärää kohden.
Kiitos Isä taasen tästä muistutuksesta, että Sinä rakastat ja pidät huolta meistä sateenkaaren tällä puoleen matkaavista.
Salme.

1 Comments:

Blogger Saija said...

that was such a lovely picture you took ... blessings on your sunday!

7:26 AM  

Post a Comment

<< Home