My Photo
Name:
Location: Canada

Salme on suomen hämeessä syntynyt, kuuden lapsen äiti. Kolme hänen lapsistaan on diabeetikko. Hän on innokas käsityö ihminen kaikki käsityöt kiinnostaa,kangaspuut on käytössä, virkkaaminen ja kutominen, kanavatyöt ja ompeleminen. Kirjoittaminen ja lukeminen on myös lähellä sydäntä. Hän haluaisi saada ystäviä suomesta,ja ympäri maapalloa. Ratkaisun elämässään hän teki jo 8 vuotiaana,vaikka ei nuoruudessaan päässytkään kasvamaan uskossa, mutta varjeltui pahalta kaikesta huolimatta,josta hän on sydämestään kiitollinen. Haluan aloittaa ajatuksieni kirjoittamisen ja voit sanoa omat ajatuksesi, jos se sinua kiinnostaa.

Saturday, February 25, 2006

Lauantai iltana.

No niin päivän työt on tehty.
Lattiat siistitty,nyt voin levähtää.
Otan hetken päästä kahvi kupposen.
Lauantai ilta synnyinmaassa oli siitä kiva, että saunan löylyt aina odotti illalla.
Kyllä täällä lännen risukoissa joillakin on saunoja maaseudulla, mutta kaupungissa ei ole monella.
Olympialaiset ovat huomenna ohi, hyvin siellä suomen urheilijat pärjäsivät,samoin kanadan tytöt oikein erikoisen hyvin.
Lunta alkoi sateleen hiljalleen,ja se antaa sellaisen unisen tunteen.
Pian alkaa uusi armon kuukausi, tässä kiehuvassa maailmassa.
Pian taasen jatkan...Salme

1 Comments:

Blogger Maiju said...

Hei Salme!

Suomalaisittan erittäin tärkeä hetki koittaa 10 minuutin kuluttua.Alkaa olympialaisten jääkiekon finaaliottelu Suomi-Ruotsi. Minusta tuntuu, että koko Suomi suuntaa tällä hetkellä sisälle tuolta upeasta laskiaisen ulkoilusäästä. Mekin kävimme pulkkailemassa, syömässä hernekeittoa ja laskiaispullia. Jumala on hemmotellut erittäin ihanalla talvisäällä.

Katsotaan nyt saammeko kultaa vai hopeaa jääkiekosta. Yöllä on joka tapauksessa Helsingissä isot juhlat, kun kansa ottaa kiekkoleijonat vastaan Kauppatorilla Helsingissä. Hopea on jo paras saavutus Suomelle jääkiekossa kautta aikojen.

Siunausta sinne rapakon taakse!

4:53 AM  

Post a Comment

<< Home